Lauttasaari

Brunssi

BRUNSSI

Food Corner brunssi, Lauttasaari
Viikonloppuisin klo 11.00-15.30

Helsingin merellisessä Lauttasaaressa tarjoillaan upea brunssi viikonloppuisin 11.00 – 15.30. Paikkana on uusi tunnelmallinen Food Corner Lauttasaari.

Food Corner Lauttasaari on viihtyisä ja rento kohtaamispaikka, jossa lauantaisin ja sunnuntaisin nautitaan maukkaasta ja monipuolista brunssista. Menu vaihtelee viikoittain, joten valikoimaan et kyllästy useammankaan vierailun jälkeen.  Juhlapäivien yhteydessä brunssi katetaan juhlateeman mukaisesti.

Herkullisten pääruokien ohella brunssilla tarjoillaan raikas ja monipuolinen salaatti- ja alkupalapöytä, jossa kohtaavat upeat maut ympäri maailman. Kulmakunnan parhaan brunssielämyksen täydentää herkulliset jälkiruoat. Perheen pienimmille on tarjolla ihan oma brunssipöytä ja jälkiruoaksi Cornerin banaani-hattaraa.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta & rennosta meiningistä ja viettämään kiireetöntä viikonloppua kanssamme.

Kattausajat  klo 11.00-13.00 ja 13.30-15.30. Suosittelemme pöytävarausta.

Hinnat ja varaukset

  • 25€/hlö (4-12v. 1€ per ikävuosi)
  • Varaukset: myynti@mikokit.fi puhelimitse 010-2866040
  • Vattuniemenkatu 23
KOIVUHAKA

YKSITYISTILAISUUDET

Häät

Ikimuistoiset häät Ravintola Food Corner:ssa!

Herkullinen häämenu yhdessä onnistuneen juhlatoteutuksen kanssa kruunaa elämänne tärkeimmän päivän. Ravintola Lauttasaarin modernit ja tunnelmalliset tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Vantaan Pyhän Laurin kirkon läheisyydessä.

Onnistunut hääjuhla vaatii oikean tilan, herkullisen tarjoilun sekä ammattimaisen henkilökunnan- Ravintola mäkituvassa tämä kaikki onnistuu ja voit luottaa järjestelyt ammattilaisen osaaviin käsiin.

Autamme juhlien ideoinnissa ja räätälöimme juhlat toiveidenne mukaan. Näin syntyvät juuri hääparin näköiset juhlat joissa tunnelma nousee kattoon. Monipuoliset tilamme mahdollistavat vaikka vihkimisen paikan päällä. Erilaisille ohjelmanumeroille, musiikille ja tanssille jää Ravintolasalissa loistavasti tilaa ja käytössänne on uudenaikainen äänentoistojärjestelmämme.

Kysy lisää myyntipalvelustamme, varaa aika ja tule paikan päälle tutustumaan!

Syntymäpäivät

JÄRJESTÄ UNOHTUMATTOMAT SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT 
Me tiedämme miten saada ihmiset viihtymään ja juhlimaan. Yllätä siis ystäväsi ikimuistoisilla syntymäpäiväjuhlilla!
Meillä on tilat ja ideat, kerro sinä mitä haluat.
Ota yhteyttä myyntiimme niin suunnitellaan yhdessä.

Muistotilaisuudet

Hautajaiset ja niiden jälkeinen muistotilaisuus on omaisille surun keskellä raskas järjestettävä. Siksi olemme pyrkineet osaltamme helpottamaan pitopalvelun tilaamista kokoamalla kaikki tarpeellinen esitteeseemme. Järjestämme muistotilaisuutenne ammattitaitoisesti ja arvokkaasti 20 vuoden kokemuksella. Ohessa löydätte tarjoiluehdotelmia aiemmista toteutuksistamme. Pyytäkää tarjous myös omalla menuehdotuksellanne.

Koivuhaka

YHTEYSTIEDOT

Ravintola Food Corner Lauttasaari

Vattuniemenkatu 23

00210 Helsinki

puh. 010 – 286 6048

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.